ORGANİK TARIMIN VAZGEÇİLMEZ ÜRÜNÜ
Afyon Gübre 7-2-6
Afyon Gübre 7-2-6; bitkisel ve hayvansal kaynaklı; fermantasyon ve hijenizasyon işlemi tamamlanmış olan organik gübremizin, organik azot ve organik potasyum bakımından zengin içeriğe sahip organik hammaddeler ile zenginleştirilerek ürettiğimiz, içeriğinde hiçbir şekilde kimyasal barındırmayan katı organik gübremizdir.
GARANTİ EDİLEN İÇERİK | % (w/w) |
---|---|
Organik Madde | 50 |
Organik Karbon | 25 |
Toplam Azot (N) | 7 |
Organik Azot (N) | 7 |
Toplam Fosfor Pentaoksit (P2O5) | 2 |
Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) | 0,65 |
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K20) | 6 |
Toplam Humik+Fulvik Asit | 25 |
pH | 6-8 |
Maksimum Nem | 20 |
Toplam Fe | 0,25 |
Meyve ve Diğer Ağaçlar | Önerilen | Miktar | Kullanım Zamanı |
---|---|---|---|
Küçük Meyve Ağaçları (Genel) | 1-2 | kg/ağaç | İlkbahar ve Sonbahar |
Küçük Elma, Armut ve Ayva | 1-2 | kg/ağaç | İlkbahar ve Sonbahar |
Büyük Elma, Armut ve Ayva | 2-3 | kg/ağaç | İlkbahar ve Sonbahar |
Bağ (Yeni) | 1-2 | kg/ağaç | İlkbahar ve Sonbahar |
Bağ (Meyvede) | 1-2 | kg/ağaç | İlkbahar ve Sonbahar |
Küçük Zeytin | 1-2 | kg/ağaç | İlkbahar ve Sonbahar |
Büyük Zeytin | 2-3 | kg/ağaç | İlkbahar ve Sonbahar |
Küçük Narenciye (Genel) | 1-2 | kg/ağaç | İlkbahar ve Sonbahar |
Büyük Narenciye (Genel) | 2-3 | kg/ağaç | İlkbahar ve Sonbahar |
Küçük Portakal ve Mandalina | 1-2 | kg/ağaç | İlkbahar ve Sonbahar |
Büyük Portakal ve Mandalina | 2-3 | kg/ağaç | İlkbahar ve Sonbahar |
İncir | 1-2 | kg/ağaç | İlkbahar ve Sonbahar |
Fındık | 1-2 | kg/ağaç | İlkbahar ve Sonbahar |
Muz | 1-2 | kg/ağaç | İlkbahar ve Sonbahar |
Çay | 150-200 | kg/dekar | Hasattan 1 Ay Önce |
Tarla ve Sera Sebzeleri | Önerilen | Miktar | Kullanım Zamanı |
---|---|---|---|
Patates | 60-70 | kg/dekar | Dikim Öncesi |
Biber, Domates, Kabak, Patlıcan | 60-80 | kg/dekar | Dikim Öncesi |
Soğan | 50-60 | kg/dekar | Ekim Öncesi |
Fasulye, Salatalık | 60-70 | kg/dekar | Dikim Öncesi |
Ispanak, Lahana, Marul, Pırasa | 60-70 | kg/dekar | Ekim ve Dikim Öncesi |
Havuç, Turp | 50-60 | kg/dekar | Ekim ve Dikim Öncesi |
Çilek | 250-60 | kg/dekar | Dikim Öncesi |
Kavun, Karpuz | 40-50 | kg/dekar | Ekim ve Dikim Öncesi |