Broşür İndir
Katalog İndir

FERMANTASYON SONUCU ELDE EDİLEN
KATI ORGANİK GÜBRE

Afyon Gübre Organik

Afyon Gübre Organik, biyogaz üretimi sonucu anaerobik bakteriler tarafından havasız ortamda fermantasyon işlemi tamamlanmış olan organik hammaddenin hijyenizasyon sürecinden geçirilmesi ile birlikte toprağa zarar veren zararlı gaz ve bileşiklerinden arındırılarak elde edilen, kokusuz, yüksek organik madde içerikli katı organik gübredir.

GARANTİ EDİLEN İÇERİK % (w/w)
Organik Madde 40
Toplam Humik+Fulvik Asit 6
Toplam Azot (N) 1,5
Toplam Fosfor Pentaoksit (P2O5) 4
EC (dS/m) 2,65
pH 7-9
Meyve ve Diğer Ağaçlar Önerilen Miktar Kullanım Zamanı
Küçük Meyve Ağaçları (Genel) 6-7 kg/ağaç İlkbahar ve Sonbahar
Küçük Elma, Armut ve Ayva 6-7 kg/ağaç İlkbahar ve Sonbahar
Büyük Elma, Armut ve Ayva 8-9 kg/ağaç İlkbahar ve Sonbahar
Bağ (Yeni) 6-7 kg/ağaç İlkbahar ve Sonbahar
Bağ (Meyvede) 7-8 kg/ağaç İlkbahar ve Sonbahar
Küçük Zeytin 6-7 kg/ağaç İlkbahar ve Sonbahar
Büyük Zeytin 8-9 kg/ağaç İlkbahar ve Sonbahar
Küçük Narenciye (Genel) 7-8 kg/ağaç İlkbahar ve Sonbahar
Büyük Narenciye (Genel) 10-12 kg/ağaç İlkbahar ve Sonbahar
Küçük Portakal ve Mandalina 6-7 kg/ağaç İlkbahar ve Sonbahar
Büyük Portakal ve Mandalina 7-9 kg/ağaç İlkbahar ve Sonbahar
Küçük Meyve Ağaçları (Genel) 8-10 kg/ağaç İlkbahar ve Sonbahar
İncir 7-8 kg/ağaç İlkbahar ve Sonbahar
Fındık 7-8 kg/ağaç İlkbahar ve Sonbahar
Muz 7-8 kg/ağaç İlkbahar ve Sonbahar
Çay 350-400 kg/dekar İlkbahar ve Sonbahar
Tarla ve Sera Sebzeleri Önerilen Miktar Kullanım Zamanı
Patates 260-280 kkg/dekar Dikim Öncesi
Biber, Domates, Kabak, Patlıcan 280-300 kg/dekar Dikim Öncesi
Soğan 200-250 kg/dekar Ekim Öncesi
Fasulye, Salatalık 260-280 kg/dekar Dikim Öncesi
Ispanak, Lahana, Marul, Pırasa 250-280 kg/dekar Ekim ve Dikim Öncesi
Havuç, Turp 230-250 kg/dekar Ekim ve Dikim Öncesi
Çilek 240-270 kg/dekar Dikim Öncesi
Kavun, Karpuz 180-240 kg/dekar Ekim ve Dikim Öncesi
Çim ve Süs Bitkileri Önerilen Miktar Kullanım Zamanı
Çiçekli Dış Mekan (Park ve Pahçe) 150-200 kkg/dekar Toprak Hazırlığında
Çim Alanlar 150-200 kg/dekar Toprak Hazırlığında
Odunsu Bitkiler ve Süs Çalıları 120-140 kg/dekar Toprak Hazırlığında
Çiçekli İç Mekan (Saksı) Bitkileri 1/10 Oran Saksı Başına Toprak Hazırlığında
Çiçeksiz İç Mekan Bitkileri 150-200 kg/dekar Toprak Hazırlığında
Hububat ve Tarla Bitkileri Önerilen Miktar Kullanım Zamanı
Buğday 150-200 kkg/dekar Ekim Öncesi
Mısır 150-200 kg/dekar Ekim Öncesi
Pamuk 120-140 kg/dekar Ekim Öncesi
Çiçek, Ayçiçeği, Şeker Pancarı 1/10 Oran kg/dekar Ekim Öncesi
Tütün 150-200 kg/dekar Ekim Öncesi

AFYON GÜBRE ORGANİK

Organik Sertifikası

Afyon Gübre Likit Tescil Belgesi

AFYON GÜBRE ORGANİK

Tescil Belgesi

Afyon Gübre Likit Tescil Belgesi